Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Vuokrattavana paljukärry tehokkaalla kaminalla!

Vuokrattavana paljukärry 4-6 hengelle. Palju lämpiää kiramin tehokkaalla 35kW kaminalla. Lämmitysaika n.2-3 tuntia, riippuen veden lämpötilasta ja ulkoilman lämpötilasta.

Hinnasto:

Arkipäivät ma-to 80€ 

Arkiviikko ma-to 120€ (ei sesonkiviikot)

Viikkovuokra ma-su 200€ (ei sesonkiviikot)

Viikonloppupäivä pe-su 100€ 

Viikonloppu pe-su 120€

Pyhät tapauskohtaisesti.

Lisähinnasta:

Uppopumppu 10€/vuokraus

Polttopuut 10€/kertalämmitys + lisäpäivät 5€/pv

Edullinen kuljetus mm.Sastamalan alueelle!

Voidaan tuoda myös aluelle Urjala,Punkalaidun,Vesilahti,Lempäälä korvausta vastaan!

Kaikki hinnat sis.alv 24%.

Hintaan sisältyy:

- Palju Desinfiointuna.

- Eristekansi, joka pitää veden lämpimänä ja nopeuttaa lämmitystä.

- Letkua n.20m täyttöön ja tyhjennysletku.

- Kiramin shokkihappea veden desifiointiin (yli vklp kestävät vuokra-ajat.)

- Varustelaatikko, jossa erinlaisia adaptereita hanoihin yms.

- Vati jalkojen huuhtelua varten.

- Käyttöohjeet.

Varaukset joko soittamalla 040-9685774 tai aaro.makela (at) hotmail.com. 

Hyvä tietää:

Paljun vuokraajan täytyy olla 20v täyttänyt!

Kärryn vaatii tasaisen käyttöpaikan. Kärryn koko lev.1.85m pituus 4m.

Kärryn omapaino 640kg, saa vetää B-kortilla, tutustuthan autosi vetomassoihin.

Vuokrausehdot:

Henkilötietojen tarkastaminen

Paljua haettaessa tarkastamme vuokraajan henkilötiedot. Jos paljun vuokraaja ei ole hakija tarkastamme hakijan tiedot. Varaudu esittämään ajokortti,kuvallinen henkilökortti tai passi!

Vuokra-aika

Vuokra-aika alkaa kylpytynnyrin luovutushetkellä ja kestää siihen asti kunnes vuokralainen on palauttanut kylpytynnyrin vuokranantajalle.

Palautus

Laite on palautettava sovittuun paikkaan vuokrasopimuksessa sovitun vuokra-ajan päättyessä. Palautusajan tai -paikan muuttumisesta on riittävän ajoissa sovittava vuokranantajan kanssa. Sopimuksen mukainen vuokra-aika päättyy, kun laite on palautettu vuokranantajan toimipisteeseen tai kun vuokranantaja on saanut vuokralaisen ilmoituksen laitteen palautuksesta vuokranantajan hyväksymään paikkaan. Vuokranantajalla ei ole velvollisuutta maksaa hyvitystä, jos vuokralainen palauttaa laitteen ennen sovitun vuokra-ajan päättymistä.

Jos laitetta ei ole palautettu vuokra-ajan päättyessä eikä vuokraajan pidentämisestä ole sovittu vuokraantajan kanssa, ilmotetaan asia poliisille varkaustapauksena.

Vuokran maksu

Vuokran maksu suoritetaan joko ennakkomaksuna tilille vähintään 3 päivää ennen vuokraushetkeä tai käteisellä noudettaessa. Mikäli vuokra-aika pitenee vuokraajan aikana, niin loput lopullisesta vuokrasummasta maksetaan paljua palautettaessa.

Vakuutukset

Vuokranantaja on vakuuttanut hinattavan laitteen vahinkovakuutuksella, jossa on sopimukseen merkitty omavastuu 400€. Vuokralainen vastaa itse mahdollisista lisävakuutuksista. Vakuutus korvaa omavastuun mukaisesti laitteelle mahdollisesti aiheutuvat kolari,varkaus ja palovahingot. Vakuutus ei korvaa väärinkäytöstä aiheutuneita vahinkoja. Näistä vahingoista vuokraaja on vastuussa niiden täydestä arvosta.
 

Vuokralaisen toimenpiteet virhe-, vahinko- ja varkaustapauksissa

Vuokralaisen on välittömästi ilmoitettava vuokranantajalle laitteessa ilmenneestä virheestä tai siihen kohdanneesta vahingosta tai varkaudesta. Varkaudesta on tehtävä viipymättä ilmoitus poliisille. Vuokranantajan on tämän jälkeen ilmoitettava vuokralaiselle, mihin toimenpiteisiin tapahtuneen johdosta on ryhdyttävä.

Liikennevahingon sattuessa vuokralainen on aina velvollinen tekemään viipymättä vahinkoilmoituksen vuokranantajalle,myöskin vuokralaisen on ilmoitettava asiasta poliisille jos syyllisyys on vähääkään epäselvä. Ilmoitus poliisille tehdään aina, kun kyseessä on henkilövahinko. Myös hirvieläinvahingoissa vuokralaisen on aina tehtävä ilmoitus poliisille sekä toimitettava vuokranantajalle poliisin antama todistus tehdystä ilmoituksesta.

Jos vuokralainen laiminlyö edellä mainittujen ilmoitusten tekemisen, niin hän vastaa vuokranantajalle siitä syntyneestä vahingosta.

Vuokralaisen velvollisuudet ja vastuut

Vuokrattua laitetta ei saa viedä Suomen rajojen ulkopuolelle ilman vuokranantajan kirjallista lupaa. Vuokralaisella ei ole oikeutta vuokrata laitetta kolmannelle henkilölle. Vuokralainen on velvollinen hoitamaan laitetta varusteineen huolellisesti niin, että ne ovat palautettaessa samassa kunnossa kuin luovutushetkellä normaalia kulumista lukuun ottamatta.

Laite on tarkistettava luovutushetkellä ja kirjattava yhdessä vuokranantajan kanssa ylös mahdolliset puutteet tai viat. Mikäli laitteeseen tulee tekninen tai muu vika, on tästä ilmoitettava viipymättä vuokranantajalle. Vuokralainen voi myös palauttaa laitteen vikatapauksessa välittömästi vuokranantajalle, jolloin vuokrasopimus päättyy luovutushetkellä.

Vuokralainen on vastuussa seuraavista tai niihin rinnastettavista syistä aiheutuneita vahingoista kokonaisuudessaan:
  • Tupakanpolton, likaisten esineiden tai viiltojen aiheuttamat vahingot

  • Ajaminen laitteen ulkomitat huomioiden liian ahtaissa paikoissa

  • Ajaminen teiden ulkopuolella tai alueilla, joita ei ole tarkoitettu autolla ajamiseen

  • Ajaminen jään päällä tai veden peittämällä tiellä tai muulla alueella

  • Pakkasen kylpytynnyrin vesijärjestelmälle aiheuttamista vahingoista mikäli vahinko on aiheutunut huolimattomuudesta tai laiminlyönnistä.

 

Vuokralainen vapautuu korvausvelvollisuudesta, jos vuokranantaja saa täyden korvauksen vahingoista vakuutuksen perusteella tai vahingon aiheuttajalta.

Vuokralainen on velvollinen maksamaan kaikkine kustannuksineen vuokra-aikana sen käyttämisestä aiheutuvat leiriytymis-, pysäköinti- ja pysäköintivirhemaksut, ylikuorma-, sakko-, rike- ja muut maksut. Rengasvaurion sattuessa vuokralainen on velvollinen korjauttamaan renkaan vuokranantajan lukuun kuitenkin neuvottelemalla mahdollisuuksien mukaan tästä ensin vuokranantajan kanssa.

Vuokraantajan velvollisuudet

Vuokranantaja vastaa, että vuokrattu hinattava laite on teknisesti luovutushetkellä siinä kunnossa, että sitä voidaan käyttää sopimuksessa tarkoitettuun toimintaan.

Vuokranantaja ei vastaa laitteen rikkoutumisen tai vian aiheuttamasta vahingoista vuokralaiselle, vuokralaisen omaisuudelle, liikennevälineille tai muille henkilöille. Vuokran antaja ei vastaa siitä välittömästä tai välillisestä vahingosta, joka rikkoutumisesta ja keskeytymisestä vuokralle ottajalle saattaa aiheutua.

Varauksen peruminen

Varauksen voi purkaa veloituksetta, kun vuokra-ajan alkuun on vähintään 7 vuorokautta.

Alle 7 vuorokautta ennen varausta peruuttamisesta veloitamme 50€.

Sopimuksen purkaminen

Vuokranantajalla on oikeus purkaa vuokra-ajan kuluessa vuokrasopimus, jos käy ilmi, että vuokralainen rikkoo olennaisesti vuokrasopimusta tai näitä vuokrausehtoja tai että vuokralainen ei vuokranantajan arvion mukaan kykene käsittelemään laitetta asianmukaisesti. Jos hinattavan laitteen käyttö estyy tapahtuneen vahingon tai varkauden takia, sopimus purkautuu vuokranantajan saatua ilmoituksen tapahtuneesta vahingosta tai varkaudesta ottaen kuitenkin huomioon vuokralaisen velvollisuudet ja vastuut pykälässä olevat asiat. Vuokranantajan purkaessa vuokrasopimuksen, on vuokralainen velvollinen palauttamaan laitteen viivytyksettä vuokranantajalle.


 


 

 


 

©2019 Paljukärry | RM-mökkitalkkari - suntuubi.com